Política de privacitat

 

Exercim els controls de la informació oportuns d'acord amb el que disposa la Directiva Europea de Protecció de Dades de la UE (UE 95/46 / EC) i la normativa de desenvolupament que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (GDPR-EU General Data Protection Regulation)

.

No esteu obligats, per llei o per contracte amb nosaltres, a facilitar informació personal a través del nostre web. Únicament, es requereix aquesta informació quan és estrictament necessari per tal de subministrar un servei que heu sol·licitat.

 

Nomada Sandals s.l. garanteix al client que mantindrà absoluta confidencialitat sobre qualsevol informació, document o producte propietat del client que li sigui lliurat dins del desenvolupament de la relació comercial.

 

Formulari de contacte i de compra

 

Quan ens envieu una petició a partir d'un formulari de contacte o de compra, la informació introduïda al formulari de sol·licitud, incloses les dades facilitades, serà emmagatzemada per tal de processar la vostra petició i poder contactar amb vosaltres per respondre a la vostra consulta. En cap cas difondrem aquestes dades sense el vostre consentiment.

 

Drets de l'usuari

 

1) Teniu dret a accedir a les vostres dades personals.

Teniu dret a què li confirmem si conservem qualsevol de les vostres dades personals. Si encara són conservades, teniu dret a una còpia i a ser informats sobre:

 

1.- Per què estem fent servir les seves dades?

2.- Quines categories d'informació estem utilitzant?

3.- Amb qui hem compartit les vostres dades?

4.- Durant quant de temps tenim pensat conservar la vostra informació?

 

Per tal de mantenir la seguretat de les vostres dades, haurem de verificar la vostra identitat abans de facilitar-vos una còpia de la informació que conservem.

La primera còpia que sol·liciteu serà gratuïta. Si necessiteu més còpies, podríem facturar un càrrec administratiu per cobrir els nostres costos.

 

Teniu dret a corregir qualsevol dada incorrecta/incompleta de les vostres dades personals.

Si ens heu sol·licitat una còpia de la vostra informació personal, pot ser que advertiu algun error o inexactitud o simplement que no estigui completa. En aquest cas, podeu contactar amb nosaltres i corregirem/inclourem la dada sol·licitada.

 

2) Teniu dret a donar-vos de baixa

 

En ocasions no caldrà que seguim conservant les vostres dades personals:

 

1.- La informació no ja no és necessària tenint en compte l'objectiu per al qual va ser emmagatzemada.

2.- Presenta la vostra falta de consentiment per a la conservació de les dades i nosaltres no tenim cap raó legal per seguir utilitzant-la.

3.- No esteu d'acord amb el fet que seguim utilitzant les vostres dades personals i no tenim cap raó per mantenir-les.

4.- Hem utilitzat les vostres dades il·legalment.

5.- Hem rebut notificació legal que ens obliga a eliminar les vostres dades personals.

En les esmentades situacions, teniu dret a sol·licitar l'eliminació de les vostres dades personals. Si creieu que esteu en un dels casos, si us plau, envieu un missatge a: info@nomadicstateofmind.es

 

 

Política de galetes (cookies)

 

En compliment del que disposa l'article 22.2 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSICE), aquesta pàgina web l'informa, en aquesta secció, sobre la política de recollida i tractament de galetes.

 

Que són les galetes?

 

Les galetes són fitxers que es descarreguen en el vostre ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes no danyen el vostre ordinador ni contenen virus. Permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer l'usuari. El navegador de l'usuari memoritza galetes al disc dur només durant la sessió actual i ocupa un espai de memòria mínim i no perjudica l'ordinador. Les galetes no contenen cap mena d'informació personal específica, i la majoria s'esborren del disc dur en finalitzar la sessió de navegador (les anomenades galetes de sessió). Gran part de les galetes que utilitzem en la nostra pàgina web són galetes de sessió.

La majoria dels navegadors accepten les galetes com a estàndard i, amb independència d’aquestes, permeten o impedeixen en la configuració de seguretat les galetes temporals o memoritzades.

 

Tipus de galetes

 

Galetes tècniques:

Són aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través d'una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que hi hagi com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d'accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d'una comanda, realitzar la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.

 

Galetes de personalització:

Són aquelles que permeten a l'usuari accedir al servei amb algunes característiques general predefinides d’acord amb d'una sèrie de criteris en el terminal de l'usuari com ara l'idioma, el tipus de navegador mitjançant el qual accedeix al servei, la configuració regional des d'on s'accedeix al servei, etc.

 

Galetes d'anàlisi:

Són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així mesurar i fer una anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per això s'analitza la seva navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l'oferta de productes o serveis que li oferim.

 

Galetes publicitàries:

Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten gestionar de la manera més eficaç possible l'oferta dels espais publicitaris que hi ha a la pàgina web, i adequar el contingut de l'anunci al contingut del servei sol·licitat o l'ús que faci de la nostra pàgina web. Per a això podem analitzar els seus hàbits de navegació a Internet i podem mostrar publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació.

 

Galetes de publicitat comportamental:

Són aquelles que permeten la gestió, de la manera més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l'editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquestes galetes emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació, fet que permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció d’aquest.

 

Galetes de tercers:

La web nomadisstateofmind.es pot utilitzar serveis de tercers que recopilaran informació amb finalitats estadístiques, d'ús del lloc web per part de l'usuari i per a la prestació d'altres serveis relacionats amb l'activitat del lloc web i altres serveis d'Internet. En particular, aquest lloc web utilitza:

 

Política de privacitat de Google Analytics

Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc. amb domicili als Estats Units amb seu central a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Califòrnia 94043. Per a la prestació d'aquests serveis utilitzen galetes que recopilen la informació, inclosa l'adreça IP de l'usuari, que serà transmesa, tractada i emmagatzemada per Google en els termes fixats en la web Google.com. Incloent la possible transmissió d'aquesta informació a tercers per raons d'exigència legal o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google.

Per a més informació sobre les dades d'usuari de Google Analytics, consulteu la política de privacitat de Google a https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=es.

 

Política de privacitat per al connector (plug-in) de Facebook

 

A la nostra pàgina estan integrats connectors de la xarxa social Facebook, propietat de Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, Califòrnia 94025, EUA. Pot reconèixer els connectors de Facebook pel logo de Facebook o el botó de «M'agrada» a la nostra pàgina. Trobareu una descripció general sobre els connectors de Facebook en aquesta pàgina. En visitar les nostres pàgines, el connector crea una connexió directa entre el seu navegador i el servidor de Facebook. Quan visiteu la nostra pàgina web amb la vostra adreça IP s'informarà Facebook. Si feu clic al botó «M'agrada» de Facebook amb la vostra sessió iniciada, podreu vincular el contingut de la nostra pàgina amb el vostre perfil de Facebook. Això permet que Facebook assigni la visita a les nostres pàgines al vostre compte d'usuari. Com a operadors de la pàgina web, no tenim coneixement sobre el contingut de les dades que es transmeten ni de l'ús que en fa Facebook. Per a més informació, consulteu la declaració de privacitat de Facebook en aquesta pàgina. Si no desitgeu que Facebook assigni la visita a les nostres pàgines al seu compte de Facebook, tanqueu la sessió.

 

Política de privacitat per a l'ús de Youtube

La nostra pàgina web utilitza connectors del lloc web Youtube, gestionat per Google. El propietari d'aquesta pàgina web és Youtube LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, EUA. En visitar un dels nostres llocs web amb el connector de Youtube, automàticament es connectarà als servidors de Youtube i s'informarà sobre les pàgines web consultades. En iniciar el vostre compte de Youtube, es vincularà el vostre comportament d'ús directament amb el vostre perfil personal. Si voleu inhabilitar aquesta opció, tanqueu la sessió. Per a més informació sobre l'ús de les dades d'usuari, consulteu la Declaració de privacitat de Youtube en aquesta pàgina.

Política de privacitat per a l'ús de Twitter

Les funcions del servei de Twitter estan integrades a la nostra pàgina web. Aquestes eines han estat proporcionades per Twitter Inc, 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, EUA. En utilitzar Twitter i la funció de «Retuitejar», les pàgines que visiteu es vinculen al vostre compte de Twitter i es comparteixen amb la resta d'usuaris. Aquestes dades també es transmeten a Twitter. Com a operadors de la pàgina web, no tenim coneixements sobre el contingut de les dades que es transmeten ni de l'ús que en fa Twitter. Per a més informació, consulteu la declaració de privacitat de Twitter en aquesta pàgina. Trobareu la configuració de privacitat de Twitter en la configuració de compte en aquesta pàgina.

 

Acceptació, Informació, eliminació i bloqueig

L'usuari accepta expressament, per a l’ús d'aquest lloc web, el tractament de la informació recollida en la forma i amb les finalitats esmentats anteriorment. I així mateix admet que coneix la possibilitat de rebutjar el tractament d'aquestes dades o informació rebutjant l'ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada al seu navegador. Si bé aquesta opció de bloqueig de galetes en el vostre navegador pot no permetre-us l'ús ple de totes les funcionalitats de la pàgina web. Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador:

> Explorer:

- Microsoft Internet Explorer 6/7/8 (Windows XP/Vista)

 • Seleccione Herramientas al menú, i después Opciones de Internet.
 • Haga clic en la pestaña de Privacidad.
 • Escoja las opciones que quiera.
 • Haga clic en OK.

- Microsoft Internet Explorer 8/9 (Windows 7)

 • Haga clic en la icona Configuración
 • Haga clic a Opciones de Internet.
 • Haga clic en Privacidad y seleccione sus opciones.
 • Haga clic en Aplicar y luego en OK.

> Firefox

 • Seleccione Herramientas en el menú y luego Opciones.
 • Haga clic en la pestaña de Privacidad.
 • Escoja las opciones que quiera.
 • Haga clic en OK.

> Google Chrome

 • Haga clic en el menú de Chrome situado en la barra de herramientas del navegador.
 • Seleccione Configuración.
 • Haga clic en Mostrar opciones avanzadas.
 • En la sección Privacidad, haga clic en el botón Configuración de contenido.
 • Escoja las opciones que quiera.
 • Haga clic en X para cerrar.

> Apple Safari

 • Seleccione Safari en el menú, a continuación Preferencias.
 • Haga clic en el panel Privacidad.
 • Escoja las opciones que quiera.
 • Haga clic en X para cerrar

Si teniu dubtes sobre aquesta política de galetes podeu contactar amb nosaltres a info@nomadicstateofmind.es

 

Adreces IP

Els servidors del lloc web poden detectar de manera automàtica l'adreça IP i el nom de domini utilitzats per l'usuari. Una adreça IP és un número assignat automàticament a un ordinador quan es connecta a Internet. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d'activitat del servidor degudament inscrit.